Hva vi må huske om når vi velger vinduer

27
aug 2015

Når vi planlegger å kjøpe vinduer til huset eller leiligheten, må vi huske at det er en meget dyr investering. De skal tjene oss i mange år. Ikke alle vet hva vi skal legge merke til når vi velger vinduer.

Utseendet og harmoni med bygningen er viktig, men bortsett fra dette er det brukskomfort som teller. Først og fremst sikring mot værforhold. Derfor bør vi vite hvilke parametre vi skal vurdere når vi velger vinduer og hva vi skal spørre selgeren om før vi tar en endelig avgjørelse.

1. Vindusprofil

Vindusprofil er simpelthen vinduets konstruksjon som er ansvarlig for stivheten og holder ruten. Den består først og fremst av en karm, en ramme, poster og glasslister.

Profiler kan være utført i ulike klasser, A, B, C. Den høyeste, klasse A, betyr at vinduenes utvendige vegger er 3 mm tykke, og innvendige kammer 5 mm bredde. OKNOPLAST tilbyr detaljerte opplysninger om montering, tilpasset hver enkel kunde.

OKNOPLAST sørger også for opplæring og verifisering av ferdighetene til monteringsteam som samarbeider med selskapets handelspartnere.

Var denne artikkelen nyttig? Ja Nei

Forrige artikkel

Neste artikkel

Var denne artikkelen nyttig? Ja Nei

Vurder artikkelen:

2.4/5 - (5 votes)

Les også

Tilknyttede produkter

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Newsletter

Gi oss din e-postadresse og aldri gå glipp av de beste tilbudene