Myggnetting – en effektiv metode for å bli kvitt plagsomme insekter

28
aug 2015

Om sommeren liker vi å åpne vinduer på vidt gap for å nyte solvarmen og frisk luft. Dessverre blir vi også utsatt for plagsomme insekter. Mygg, knott og fluer kan ødelegge humøret vårt. Insektstikk etterlater uhyggelige, sviende merker på huden. Vanligvis forsvinner de ganske fort, men mange stikk kan fremkalle en helsefarlig, akutt allergi.

Det finnes en enkel og effektiv måte å sikre seg mot inngrep av uønskede gjester – praktisk myggnetting i vinduer.

Effektiv sikring

Moderne myggnetting i rammer fra OKNOPLAST, laget av valset aluminiumsbånd av høyeste kvalitet med tykkelse 0,6mm. I rammen blir det montert et glassfibernett, belagt med PVC, med maskestørrelse 1,2 mm x 1,2 mm.

Maskestørrelsen er utarbeidet på den måten at den hindrer insekter, men verken forstyrrer den riktige luftsirkulasjonen eller skjuler utsikten.

Riktig valg

Myggnetting er skreddersydd. Før man går til butikken, bør man måle vinduene nøyaktig. Ved bestilling skal høyden og bredden på hver ramme med karmen oppgis for å sikre på at myggnettingen bestilles i passende størrelse.

Myggnetting kan bli montert både i dreie- og vippe-dreievinduer. De kan være opp til 2,5 m2 store. Myggnetting som skal festes til balkongdør har en ekstra forsterkning – en vannrett stang plassert som standard på myggnettingens akse.

Enkel montering

For å montere myggnetting trenger man ikke å bore noen hull i karmen. Det behøves ingen profesjonelle for å feste myggnetting til vinduskarmen på en enkel og sikker måte, med spesielle bevegelige hasper som ikke ødelegger vinduets struktur. Takket være denne metoden gir myggnetting effektiv sikring mot insekter på varme dager og kan demonteres på en enkel måte om vinteren eller ved vårrengjøringen.

Kun ved montering av skyve-myggnetting på terrassedør trenger man større erfaring og spesielle redskaper. Da anbefales det å bestille et spesialisert team.

Høy estetikk

Vi behøver ikke å være redd at myggnetting ødelegger utseendet til vinduet vårt. Kundene våre setter pris på den høye visuelle kvaliteten på produktet, derfor tar OKNOPLAST vare på utseendet til myggnetting og tilbyr et bredt sortiment av farger. Tilbudet omfatter ikke bare klassisk, hvit og brun myggnetting, men også lys eik, nøttebrun eller mahogni, noe som gjør det mulig å tilpasse myggnetting etter vinduenes farger.

Rammene er malt med pulvermaling, som er holdbar mot værforhold. Så vi trenger ikke å bekymre oss for at de mister farge på grunn av sol eller regn. Hos OKNOPLAST kan kundene også velge nettfarge. Her kan man velge mellom svart og grå.

Enkelt vedlikehold

Myggnetting trenger ikke noe komplisert vedlikehold. Allikevel, for å forlenge brukstiden, anbefales det å demontere den før vinteren for rengjøring. Til rengjøring benyttes kun lunkent vann med oppvaskmiddel. Ren og tørr myggnetting kan oppbevares i huset til neste sommer.

Var denne artikkelen nyttig? Ja Nei

Forrige artikkel

Neste artikkel

Var denne artikkelen nyttig? Ja Nei

Vurder artikkelen:

4/5 - (6 votes)

Les også

Tilknyttede produkter

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Newsletter

Gi oss din e-postadresse og aldri gå glipp av de beste tilbudene