Internasjonal pris for OKNOPLAST

30
nov 2016
Rate this post

Prolux vinduer fra OKNOPLAST fikk enda en gang den prestisjetunge prisen i den internasjonale konkurransen GrandesignEtico International Award 2016, arrangert av den italienske foreningen Plana. Prolux er ett av de nyeste produktene fra OKNOPLAST, som et år etter salgsstart fikk tittelen «Årets produkt 2016» på det italienske markedet.

Den internasjonale konkurransen GrandesignEtico fremmer produkter av høyeste kvalitet, design og mønstre med praktiske løsninger. Konkurransen finner sted hvert annet år. I konkurransen er de nominerte selskaper som kombinerer teknologisk utvikling, og unike løsninger med høye etiske standarder.

OKNOPLAST, en ledende produsent av PVC vinduer i Europa, har alltid satset spesielt på design, innovative løsninger og miljøvern ved å lage produkter som bidrar til å spare energi og er 100% resirkulerbare. Dessuten er alle komponentene sertifisert, er ikke toksiske og dermed trygge for medarbeidere og uskadelige for deres helse.

Juryen i GrandesignEtico honorerte OKNOPLAST ikke bare for den etiske virksomheten, men også for de praktiske løsningene ved vinduene Prolux, som forbedrer brukerens atmosfære og komfort. Senket vindusprofil og større glassflate, laget av meget transparent glass, garanterer opp til 22% mer lys i rommet sammenlignet med standard PVC vinduer. Dessuten kan Prolux oppnå U-verdi=0,9W/(m²K), noe som gjør at vinduet er energibesparende og ikke bare oppfyller, men til og med overstiger strengere standarder for isoleringsevne (U-verdi = 1,1 W/( m²K) og garanterer beboerne komfort.

Vi er stolt over at Prolux igjen ble anerkjent, denne gangen av juryen i den internasjonale konkurransen GrandesignEtico. Prisen er meget viktig for oss fordi den er et bevis på tillit fra arkitekter, designere og spesialister innen mønsterteknikker ier Mikołaj Placek, daglig leder for konsernet OKNOPLAST.– VVi gleder oss også over at de to prestisjetunge prisene «Årets produkt 2016» og den nyeste – «GrandesignEtico» kom akkurat når vi feirer 10. årsdag for vår virksomhet i Italia. Det italienske markedet er blant de viktigste eksportmarkedene for OKNOPLAST.

Prisene ble utdelt 17. november under en høytidelig fest i Prossima bank i Milano. Partnerne til konkurransen var: ADI industridesign forening i Milano, Milano kommune, Lombardia region.

Mer om konkurransen: http://www.grandesignetico.org/newwebsite/

 

dsc_3719_hr

kontakt dlaPRASY

Izabela Ozaist
Specjalista ds. PR i.ozaist@oknoplast.com.pl +48 600 040 448
Marta Jechna
24/7 Communication marta.jechna@247.com.pl +48 22 279 11 21