TILBAKE

Tilbehør

Beslag

Det rikt utstyrte beslaget gir garanti for sikkerhet og komfortabel bruk av vinduene våre i flere år.

WINKHAUS ProLight

Passiv ramme med løs midtpost, utstyrt med espagnoletter med skjulbar styrearm, gir vinduet et meget elegant utseende etter åpning, samtidig gir styrearmen enklere betjening av rammen og bedre sikring mot ukontrollert lukking. I tillegg er det en flertrinns åpningsbegrenser, som er betjent med vrider. Den unike løsningen «SAFE LOCATION» - er et system spesielt prosjekterte beslagelementer som er ansvarlig for rammens riktige stilling i vinduet. En unik åttekantet sikringsbolt samt karmens slagplater danner førsteklasses sikring, og dens ergonomiske form som er perfekt tilpasset slagplatene, gjør det mulig å betjene rammene på en enkel måte.

Multi Power

Såkalte «usynlige hengsler» er skjult mellom karmen og rammen. Denne unike løsningen framhever vinduets estetiske verdi, men den forbedrer også tettheten, gjør det enklere å holde vinduet rent og å montere persienner, rullegardiner og skodder. Garantert holdbarhet og funksjonalitet.

Innbruddssikre beslag:

Innbruddssikre beslag

Det avanserte innbruddssikre beslaget forbedrer sikring mot innbrudd, blant annet takket være slagplater i klasse RC1 eller RC2 (klassifisering av innbruddssikkerhet i henhold til den europeiske standarden).

Klasse RC1

Et innbruddssikkert beslag i klasse RC1 gir sikkerhet mot innbruddsforsøk med bruk av kroppsvekt (spark slag, riving) gjennom bruk av en ekstra sikring på hvert vindushjørne og en vrider med nøkkel.

Klasse RC2

Et innbruddssikkert beslag i klasse RC2 gir sikkerhet mot innbruddsforsøk med bruk av kroppsvekt og redskaper. Det gjør det vanskeligere å trenge inn gjennom spesiell plassering av slagplater og bruk av vrider med nøkkel og en spesiell P4 rute.

HAR DU FLERE SPØRSMÅL?

Kontakt partneren vår for å få flere opplysninger!