PSK og PSK-Z terrassedør

Okna tarasowe PSK i PSK-Z Oknoplast

PSK dør sikrer perfekt utnyttelse av plass ved terrasse- og hagedører. Vipp-skyvesystemet samt spesielle beslag gjør det mulig å sette dørbladet i vippestilling eller skyve det opp til 1,6 m med lite kraft. Med store ruter blir interiøret fylt med lys, og får et unikt preg.

Vipp-skyvesystemet samt spesielle beslag gjør det mulig å sette dørbladet i vippestilling eller skyve det opp til 1,6 m med lite kraft.

Frihet i bruk: i Winenergetic Premium og Koncept kan man montere en tosidig vrider med nøkkelsylinder, så dørene PSK-Z kan også brukes som en ekstra inngangsdør.

Dørene PSK er tilgjengelige i følgende systemer: Pixel, Prolux, Koncept og Koncept med aluminiumsdekker. Dørene PSK-Z er tilgjengelige i alle vindussystemene fra OKNOPLAST.

VARMEISOLERING

Vinduene våre er en kombinasjon av gode bruksegenskaper og pionerløsninger innen energisparing.

ESTETIKK

Vinduet skal være en dekorasjon og prege stemningen i boligen. Vi satser på design, estetikk og presis utførelse fordi det er detaljer som påvirker helhetsbildet.

BESTANDIGHET OG KVALITET

Vi får veldig få klager på vinduene våre. Vi gir en flerårig garanti for hvert element fordi vi er sikre på deres kvalitet.

SIKKERHET

Når du er borte, trenger du ikke å bekymre deg for formuen din og tryggheten til dine nærmeste. Vinduene våre er blant de tryggeste på markedet!

SE produkter